måndag 5 augusti 2013

V64 Bergsåker

En mycket fin V64 omgång med uttagningar till korta E3. Utdelningen lär väl kanske inte bli så jättehög så jag rekommenderar er att spela v6.

Avd 1) 1 Rolling Stones kommer säkert bli en dryg 90% här i första avdelningen. Med all rätt, han har verkligen imponerat stort i sju raka segrar. Han har lottats till ett perfekt innerspår då han är snabb ut. Han är nog tillräckligt snabb för att kunna svara ut 3 Ggs dreamer som brukar följa bilen. Annars lär han nog få överta i tidigt skede. Vill man gardera så är det 2 Poochai som kan va intressant. Den tog nästan ner Västerbo Loveboat i senaste starten från dödens. Var tvåa i svampen som tvååring och har fin kapacitet men det är nog för mkt begärt att den ska kunna ta ner Rolling stones från dödens så den glider med till en andraplats.

1-2-5-4-8-6-7-9-3

Avd 2) Hästarna 1 Marquis Ås och 2 Ribbon Ås är mycket snabba ut. Även 3 Djali Boko kan öppna snabbt vid full laddning men han brukar kunna bli väldigt het i ledningen. Troliga scenariot är att 1 Marquis Ås körs i ledningen för han lär kunna hålla ledningen. gavs sig dock från den positionen senast och jag har inte sett någon förklaring angående detta än. Hästen fick dock utstå mycket tuff press och det var nog därför den tröttnade på upploppet. Att det nu är ett halvvarv kortare ska ses som en klar fördel. 3 Djali Boko är en mycket högkapabel herre som när han fungerar har alla möjligheter att vinna ett sånt här lopp. Har dock varit struken för infektion och  agerat lite småknepigt på sistonde. Om den ska gå med jänkarvagn är det intressant för det gjorde den vid segern 13/5. 8 Breakbumper har varit mycket fin på barfotabalans. Har ett mycket dåligt läge men hästen har utvecklats på sistonde och man kan inte räkna bort honom. 4 Rosso Pomodoro står mycket hårt inne men tiden han gick senast bakom New moon face som tvåa är respektingivande i hästen blott femte start och kan vara en rysare från fint läge. 7 Ghost pirate är under utveckling och var nära att segra från dödens i sin senaste start. Hästen är säkerligen en av dem som går till final. 2 Ribbon Kronos är som sagt snabb ut och hängde med intetsägande som oplacerad bakom Breakbumper i sin senaste start. Känslan är dock att hästen kan en del och kanske kan få rygg ledaren här och kan bli intressant med lucka.

1-3-8-4-7-2-9-6-5

Avd 3) Det ser upplagt ut för 1 Airframe som är startsnabb och leder nog detta lopp länge. Hon har varit jättebra på sistonde. Vill man gardera så är det ju en bra utgångshäst i varjefall. 9 Amazon Am var riktigt bra senast på barfotabalans när hon tog ner Airframe utvändigt. Hon kan mycket väl göra om insatsen även om det fördel 1 när det är kort distans. Förmodligen ryggar man 1 i starten då 2 inte är så snabb från start och är garanterad ett fint lopp. 2 Mellby Briolett fastnade bakom trötta hästar senast så den insatsen är bara att glömma hon hade gott om krafter kvar. Hon  har redan tagit en E3 viktoria via en stark långspurt mot de bästa stona så man kan ju inte räkna bort henne här heller. 7 Ragata spåddes en ljus framtid och gick snabbt från de bakre regionerna senast men det är svårt att ta någonting bakifrån på snabba sommarbanor och risken är väl att hon får för långt fram igen. Annars har hon ju jättemycket inombords.

1-9-2-7-6-8-3-4-5

Avd 4) 3 Denim Boko är väldigt startsnabb och är den som står för klassen i gänget. Hon förlorade som stor favorit senast men om jag inte minns fel var en halsinfektion inblandad  och räkna med att hon är bättre nu. Finns ingen i detta gäng utav samma kaliber. 2 Digital pointer får vara första motbud från fint utgångsläge. Kunde inget speciellt från de bakre regionerna sist men det var inte lätt att ta ngt i en snabb avslutning. Gången innan var hon trea på positivt sätt bakom Airframe och Amazon Am. Det känns som att hästen är under utveckling och hon är intressant. 1 Acai Am visade hög kapacitet som tvååring men har inte riktigt fått till det i år och galopperade dubbelt senast. Hon är ganska snabb ut och kanske kan få ryggledaren här men mer en plats tror jag inte. 10 Katla Celeber är en trevlig märr som lottats till ett för tufft utgångsläge den här gången men en finalplats borde hon kunna ta.

3-2-1-10-4-9-7-5-8-6

Avd 5) Tro det eller ej men jag ger tipset till en bakspårshäst i 10 Express duo. Det är en riktigt startsnabb herre så det var synd på läget. Men hästen har verkligen imponerat i Finland mot förvisso enklare kullkamrater men tiderna han gått har han varit helt obrukad över mål och jag tror ingen i det här startfältet har den kapaciten som denna häst. Spåret kan ju ställa till det och ska man gardera så blir det väldigt öppet. 6 Kan ha är väldigt startsnabb och kanske kan få överta tät från 4 Kossu Sisu om han inte bara blåser till dem från start. Han har mött kanoner och gjort det bra, tidig! 5 Nochebuena face är också mycket tidigt som är stark och rejäl och kan nog göra mycket själv om det skulle krävas. 9 Tumble Dust är bra och var trea i E3 finalen senast bakom Rolling stones. Är garanterat med i slutstriden. Letar man jätterysare är det 2 Rokkakudo intressant och 3 Janne Sisu som är kapabel och är kastrerad till den här starten.

10-6-5-9-4-2-3-8-7-1

Avd 6) 6 Backfire har vunnit spårlottningen och är nerstruken ett spår. Härifrån kommer hon nog enkelt till ledningen för 3 Lingbo Helen eller 5 Hearlini lär nog släppa omgående. Sedan är hon hästen att slå. Fick lucka sent i E3 finalen senast och hann sno åt sig andra priset då bakom Mellby briolett. 8 D'one har skyhög kapacitet och man kan inte räkna bort henne trots det usla utgångsläget. 2 Our Precious spurtar har sett bra ut och kan bli segerfarlig från fint utgångsläge. Även 7 Integrated ska inte räknas bort. Hon höll skapligt i dödens senast men en finalplats är kanske mer troligt. 9 Unique Julia tävlar alltid jämnt och bra och en plats ligger inom räckhåll.

Systemförslag Joker

1 Rolling Stones
U: 1 övriga: 3,8,4,7,2
U:1 övriga: 9,2,7
3 Denim Boko
U. 10 övriga: 6,5,9,4,2,3
U:6 övriga: 8,2,7,9

Minst två U-hästar ska vinna och då kostar systemet 138kr V6 är själklart då det luktar låg utdelning

Vanligt systemförslag
1 Rolling stones
1,3,8,4,7,2
1 Air Frame
3 Denim Boko
10,6,5,9,4,2,3
6 Backfire

42kr spela gärna flerbong!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar