fredag 17 maj 2013

V75 Gävle

Avd 1) 2 Rocky Winner har jag inte blivit särskilt imponerad av i de två senaste starterna men Åke Svanstedt har sina förklaringar och nu känns hästen tydligen förändrad till det bättre i jobben enligt Svanstedt och det verkar ju som att motståndarna ska lägga sig på rygg direkt och då borde han bara vinna det här enkla loppet.
Spik 2 Rocky Winner

Vid gardering rekommenderar jag 1 Brasil Boko, 9 Twigs Tiffany och 6 Cayenne Käbb

Avd 2) Ett mycket öppet lopp tycker jag. Tipset till 6 Leo Boy som sett väldigt fin ut nu vid de två segrarna. Det finns några roliga skrällbud och det är 8 Dijon Zon som är mkt kapabel och vunnit på solvalla i ett ganska tufft gäng. Han såg väldigt fin ut när han vann i överlägsen stil i minicomebacken senast och blir att räkna med här. 5 Midnight Bråten är är van att möta hårda gäng och kan mycket i ljusa stunder. har tydligen varit lysande i jobb inför det här och det kan eventuellt bli barfota runt om.
6-9-8-3-10-2-12-5-1

Avd 3) Tipset till 3 Oracle trots att han med största sannolikhet kommer få dödens i det här loppet som det känns då 1 Sanity är riktigt startsnabb. Plockar även med 5 Mr Picolit som vi vet är en jättebra häst som även den är riktigt startsnabb. Det kan bli rejält överpace i det här loppet och då kan ju faktiskt 2 Nahar vara en rolig rysare men jag tror jag nöjer mig med 3-1-5.

Avd 4) 2 Vendome och 10 Quintette får dela på tipset. 2 Vendome är startsnabb och har mött tuffa ston och gjort det bra. Senast var hon inte till sin fördel men förväntas vara bättre nu. Leder nog länge. 10 qvintette kvalade in till breeders crown finalen förra året och har hög kapacitet men från detta läge kan det häxa. Hon såg riktigt bra ut när hon gick med jänkarvagn för två starter sen och var knappt slagen från dödens av prowess kronos. Jag har dock en häst i det här loppet jag höjer ett varningens finger för och det är 3 Cabrea F.C ingen V75 kupong utan den här hästen med säger jag bara. Det är ingen spik men hästen har en missvisande rad och har alldeles för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Pass upp!
2-10-3-5-4

Avd 5) Två av starthästarna kan bli svårfångade. 2 Kolnes X.O tar ledningen om han inte galopperar han lär få 1 Titan Tabac i ryggen som körs av Jorma Kontio för första gången. Är man fräck kan man chansa på dessa två men det finns ju två riktigt bra hästar på tillägg i 12 Odin Tabac som verkar formtoppad inför detta och 13 Månprinsen AM som har ruskig kapacitet och slog Odin Tabac senast. 6 Eldvin blir farlig den dag han sköter sig men han är ju definitivt inte att lita på.
1-2-12-13-6

Avd 6) 2 OP's Flirt får återigen tipset. Jag hoppas att han går felfritt nu när det är voltstart och han är startsnabb. Intressant med Adielsson nu också och det är hästen att slå. 4 Walle Knight gör det bra hela tiden och han räds inte dödens. Får inte nonchaleras då han går hela vägen hem. 10 Sandman sand såg lysande ut i ny regi senast och hade varit tipsetta från bättre läge. Tränaren tror att detta är en klassklättrare. 8 Falcon Håleryd är formstark och har ett smygläge här och streckas
2-4-10-8

Avd 7) Tror att 3 Democrat leder från start till mål nu när det är kort distans. han har sett mkt förbättrad ut i nya regin och värsta motbudet 11 upupandaway får nog svårt att komma ikapp på gävles snabba bana från det läget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar